Selecteer een pagina

Vrijwilligers voor de eerste keer bijeen

13 december 2019

Eerste bijeenkomst van de vrijwilligers van het A. F. Th. van der Heijden Huis

Op vrijdag 13 december heeft de eerste groep vrijwilligers van Het Huis overlegd in DomusDela.

Inclusief de twee kwartiermakers hebben deze vijf dames en vijf heren in een perfecte balans elkaar geïnformeerd over hun interesses, affiniteiten en deskundigheden.

Bij deze eerste kennismaking was meteen duidelijk dat deze groep elan, spirit en daadkracht heeft. Ze trappelen van ongeduld en wrijven zich in de handen om te kunnen beginnen.

Samen met elkaar gaan we van Het Huis een dynamisch, veelzijdig en toegankelijk taal- en literatuurcentrum maken, waar Eindhoven en verre omgeving in grote getalen naar toe gaat komen.

Thérèse, Rian, Gemma, Annemieke, Monique, Jan, Ad en Henk, dank voor jullie blijmoedige, inspirerende en pro actieve bijdrage van vandaag.

Als je dit leest en je voelt je ook geroepen om als vrijwilliger  Ons Huis voort te stuwen in de vaart van het lezende volk, meld je dan aan via ons e-mailadres: info@vanderheijdenhuis.nl

Goeie groet van de kwartiermakers Jos Geevers en Renny de Bruyn

1 Reactie

 1. Kees Spapens

  Ik kan niet wachten op jullie eerste activiteit. Maar die zal wel pas plaats kunnen vinden, wanneer het coronagebeuren naar de achtergrond is verdwenen, neem ik aan.
  Veel succes met de werving van fondsen voor het A.F. Th. van der Heijdenhuis

  Kees Spapens
  “Medebewoner uit de gevarendriehoek”
  zoals Adri me betitelde tijdens een lezing in Herkenbosch.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *